top of page
  • Writer's pictureOlga Mijic

Druga godina srece





Nismo ni trepnuli a vec prode godina.

Druga po redu se nanizala.

Znam da zvuci suludo al od prvog pogleda na tebe sam imala osjecaj da si oduvijek nekako tu.

I da si malena stara duša.Da razumijes i uvijek nudiš osmijeh kad baš najviše zatreba.

U nekim danima kad i ne ide bas sve kako treba ti mi das toliku snagu.

Od tebe mnogo toga imam za nauciti.

Posebna si svakim atomom i divim ti se... Cesto se uhvatim kako te samo promatram iz prikrajka. Ne namjerno te stalno usporedujem sa sestrom i fascinantno mi je kako ste u neku ruku toliko iste a u neku potpuno razlicite. Trazim u tebi i svoje crte i presretna sam kad ih nadem,ti si moja mala Olgica. Napokon da netko lici na mene :)

Mrvica si malena,u sve se tendiš. Jedan dan sam uvjerena da ces biti alpinist,drugi tren pjevacica a vec treci nesto skroz drugacije.

Jedno je neosporno,rodena si glumica..mala spužva. Što vidis to radis.Najveci mi je gušt gledati te kako želis biti velika kao seka i raditi sve isto,najcesce to i uspiješ.

Samostalna si i ne voliš da ti se pomaže(tu si nazalost na mene,sve i ja uvijek zelim sama,sto nekad i nije najlaksi put). Radoznalo si i veselo dijete. Bez ikakvog straha,osim onog što ti ga je rodena sestra stvorila,bojis se muhe. E da,kad vidis muhu,ukipiš se i ne mices,panicno zoves mama i trcimo ti upomoc <3.




Znam da si nas i sama uhvatila u dir sa muhom i da te zabavlja to sto te dolazimo spasiti.

Faze faze,sve sam ih prosla sa sestrom ti i neces me preci kao ona.Divno je kako si sa drugim djetetom samovjereniji i opusteniji roditelj.

I ove godine sam ti slozila boho set jednak kao lani,na tortu si navalila,ko mali sivonja.





121 views0 comments

Recent Posts

See All

Cekanje

bottom of page